• 2002
    azaltılması bizi çok etkileyecek olan sayıdır. yabancı sınırı bizi etkilemez düşüncesi çok yanlıştır. avrupa'da öyle bir etkiler ki, hem de nasıl etkiler.

    bir kere galatasaray için ise orta ve uzun vadede avrupa'da başarı hedeflememek düşünülemez, düşünülmesi teklif dahi edilemez.

    2024 yılından sonra şampiyonlar ligi'ne katılmak için 2020 yılından itibaren her bir puanın değeri olacak. ama zaten ekonomik olarak senin çok önünde olan rakiplerin, dünyada sınırsız veya sınırsıza yakın kaynaklardan futbolcu seçebilirken sen sadece sınırlı bir kaynaktan futbolcu seçersen onlar ile yarışamazsın.

    hedefin olan scout transferlerini yapamazsın. 6-8 futbolcu kontenjanın olduğu için sadece garanti futbolculara gitmen gerekir. dolayısıyla al-sat yapıp borçlarını kapatamazsın. marcao'lar da, luyindama'lar da, onlardan gelecek bonservis gelirleri de yalan olur.

    şampiyonlar ligi'ni bir daha yıllarca göremezsin. şampiyonlar ligi müziğini ancak telefon melodisi olarak duyarsın.

    avrupa'da olmayan galatasaray hiç bir yerde yoktur. prestij olarak biter. ekonomik olarak zaten yürütemez. en başta en büyük zevkimiz yok olur. türkiye'deki küçük zaferler bizi kesmez, kesmemeli. türkiye'de kral olsan ne olacak?

    bu sınırı kabul etmenin imkanı yok. aması, bize bir şey olmazı, fatih hoca hallederi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın