• 1985
    arkada$im sana kimse demiyor 11 yabanci ile oyna. elinde iyi yerli varsa onlari oynat.

    açikçasi sahada 11 yabanci olmasi benim de biraz kanima dokunuyor. yani $öyle deyim, ben milli takima futbolcu veren galatasaray'i seviyorum ama bu bugünden yarina olmuyor ve bir tek galatasaray'in çabasi ile de olmuyor!

    ben, sinir yokken yerli fiyatinin farkli, varken farkli olmasina kar$iyim. iyi yerli her zaman iyi yabanci ile e$deger olmalidir. ancak senin iyi yabancilar ile rekabet edecek iyi yerlilerin yoksa, ve keçinin olmadigi yerde koyuna abdurrahman çelebi demek zorunda birakilip, milyon dolarlar vermek sureti ile i$ bilmeyen anadolu kulüp ba$kanlarini zengin edeceksen, bu olmaz!

    tarik çamdal, o paralari edermiydi?
    ozan tufan, o paralari edermiydi?

    sorun ba$ka bir yerde. ülkemizde çok yetenekli futbolcular var ancak mentak eksiklikleriden ötürü geli$emiyorlar. öteyandan altyapilarimiz, tesislerimiz yetersiz.

    önce buraya yatirim yapalim, sonra oyuncular yeti$sin, bakalim yabanci siniri tarti$malari oluyor mu? herkes yerli oyuncu oynatmak ister. neden? yahu, adam dilimi anliyor. istediklerimi duygularimi en iyi ona analatirim ama i$te gel gelelim oyuncu yeti$miyor. altyapilara yatirim yapilmiyor, tesisler yetersiz, yenteneklerimiz viziyonsuz!

    hal böyle olunca tarik çamdallara 5 milyon €'lar veriyoruz.

    öne yabancilarla rekabet edecek yerlileri yeti$tir, sonra tekrar konu$uruz yabanci sinirini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın