resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 432
    bu memlekette özellikle demokrasinin ve liyakatın şaha kalktığı bu son yıllarda tff başkanları net belirli projeleri tamamlamak için atanıyor! isteyen seçildiğine inanabilir tabi. tüpçünün* görevi malumdu, tamamladı ve postalandı. bilal'e anlatılır gibi anlatılsa da anlaşılamayan bir yabancı oyuncu sınırlaması (aslı 14 yerli oynatma zorunluluğu) mevzusu için atanan bir fb'li yönetici. futbolumuzun tek sorunu buymuş gibi. sistem teşvikleri uygulanmamasına rağmen sonuçları asıl sorun için kısmi çözüm yaratmış. yerli oyuncu fiyatları düştü, ihraç ettiğimiz oyuncu sayısı azaldı. oyuncu ve takımlarımız daha uluslararası dönüşüme açık hale geldi. ama nihat bey tekrar 6+2+2'denen garabetten söz ediyor. hala tribünde oturan yabancıdan bahsediyor. tribünde oturan adama dövizle ödeme yapmak mı, yurt dışına yolladığın oyuncudan döviz kazanmak mı? bunun ayrımına varamayan adamlar futbolu yönetecek.
    https://twitter.com/.../1092375035107594245
    mehmet demirkol yayıncı kuruluşun kanalında anlatıyor. nihat bey "türk oyuncular yeteri kadar yer bulamıyorlar. bazı takımların 11 yabancıyla maçlara çıkması spor kamuoyunu üzdü. bu 11 yabancıyı oynatabilme yetkisi bir süreç içinde sonlanmalıdır." buyuruyor, bahsettiği spor kamuoyu kimse artık.
    milli takıma atadıkları hoca daha geçen sene 11 yabancı ile rekor kırarken şimdilerde rakamı fazla buluyor. oynatsaydın o zaman yerlilerini hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın