resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5734
    real sociedad serüveninden sonra jan olde riekerinkli dönemde* özellikle igor tudor gelene kadar, şimdikinden daha güçsüz bir takımda takımın en büyük tehdit ve gol ayaklarından biriydi. ve benim futbol anlayışıma göre orta sahayı diri tuttuktan sonra rakip kaleye inmek, takımı sürüklemek ve daha sık pozisyona girmek için; rakibin üstüne giden, dikine kat eden, kilit açan, sorumluluk alan, topla çabuk süratlenen oyunculara ihtiyaç var. eğer ki bu oyuncular bir de takım oyununa adapte olup son tercihlerinde akıllı olurlarsa takım bir makineye dönüşebilir. bruma’da bu cevher var, fazlasıyla var, o cevheri işleyecek en doğru kişiyse fatih terim. ayrıca bruma tarzı oyuncular, diğer kanatta feghouli gibi teknik bir kanat oyuncusuna sahipseniz; oyuna çeşitlilik katıyor, bunu da eklemekte fayda var.

    bruma-fatih terim ilişkisi yarıda kalan bir ilişki, tamamlanması gereken bir ilişki.* bruma’nın da zaten gönlü var bu işte. hem menajerinin açıklamaları hem sosyal medyada sürekli kulüple ilgili paylaşımları beğenmesi de en basit örnekler.

    ufaktan toparlarsak bruma üzerindeki fatih terim dokunuşu, olabilecek bir birliktelik beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. bu iş olursa raheem sterling üzerindeki pep guardiola dokunuşu gibi olumlu ve güzel şeyler görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın