• 135
    bütün taraftarların 19 mayıs 2019 galatasaray başakşehir maçı bitimiyle odaklandığı tek konu olmuş. gözlemlediğim kadarıyla biraz sabırsız ve aceleci davranıyoruz. bu bizi hata yapmaya sürükleyebilir şayet sosyal medyanın bu konularda baskısı aşırı derecede hissediliyor. diagne transferinde olduğu gibi. önceleğimiz elden oyuncu çıkarmak olmalı. sezona belki de -8 milyon ile başlayacağız. (luyindama bonservis+ diagne prim*). ayrıca fernando gibi oyuncuların sanırım şampiyonluk(şampiyonlar ligine katılma) şartları sağlandıktan sonra ödenen primler de ffp dahilinde oluyor. dönecek olan oyunculardan maicon var satılması gereken. yabancı sınırını iyi ayarlamalıyız vesaire... hepsinden önce odaklanmamız gereken almak değil satabilmek olmalı.

    bu konulardan ziyade ben hala bugüne kadar hazırlık kampı şöyle olmalı, club africian ayarında takımlarla oynamamalıyız diyen birini göremedim. hazırlık kampı bizim için sezon öncesi çok çok önemli bir konu. takımı iyice test etmeli ve hazırlamalıyız yeni sezon için.

    bu sene altyapıdan bir kaç takviye yine bekliyorum. kaliteli türk oyunculara da yönelmeliyiz. yedek kulübesine baktığımızda elimiz kolumuz bağlı şekilde izlememeliyiz maçı.

    transfer sezonunda tek dileğim cavanda’nın sürpriz satışı gibi geçmesi. belhanda ve diagne gibi oyuncular gidecekse 10 milyon euro altı fiyatlara gitmemeli ve bu oyunculardan maksimum kar elde etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın