resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9494
    (bkz: fernando muslera/@filtresiz) bu benim şimdiye dek ofsaytlanan iki entry'mden biri. aynı zamanda da en çok gurur duyduğum. bazen muslera'ya sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu maalesef unutuyoruz. sadece varlığı bile çokça belirtildiği gibi karşı karşıya olan pozisyonlarda forvet oyuncularını saçmalamaya itiyor. ayağı iyi mi kesinlikle değil. istediği kadar modern futbolun gereği olarak kalecinin ayağının iyi olması gerektiği söylensin(ki gerçekten önemli) ama bu benim için önemli değil. victor valdes denen kazmanın ayağı çok iyiydi de noldu barcelona'nın tarihin en iyi kadrosuna sahip olduğu zamanlarda kazanabileceği bir kaç tane daha kupaya mal oldu! los cules'ten ayrıldıktan sonra ne oldu bütün dünya gördü.
    benim için kalecinin en önemli özelliği kalecilik yeteneğidir. muslera bu konuda dünyanın en iyi kalecilerinden biri . profesyonel seviyedeki her kaleci belli seviyedeki pozisyonları zaten tutar tutması gerekli. kalecinin iyisini diğerlerinden ayırt eden kritik anlarda yaptıklarıdır. ve muslera bu konuda de gea ile birlikte benim için dünyanın en iyi kalecisi. fazla maaş alıyormuş avrupa'da vermezlermiş. helali hoş olsun kardeşim! kazıklanacaksak muslera kazıklasın bizi.
    isterlerse yabancı sınırını 1 yapsınlar o 1 kişi tartışmasız bir şekilde muslera olmalıdır. takımımıza kattığı güç tartışılmaz.
    kendisi hala takımımızda forma giyen yaşayan efsanemizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın