• 79
    yerli futbolcu transferinde klübün iç kaynaklarını kullanmak lazım. ağzımızın suyu akarak ajax izliyoruz. ozan'ı sattıktan sonra, sanki alt yapı tamamen kapanmıs gibi davrandık.

    deneyecez abi , her mevkide bi alt yapi oyuncusuna sans verecez. sansı doğru kullananı da rotasyona sokacağız. rotasyon oyuncusuna verecek para yok. bugün için iyi hos ama, gelecek senelerden birinde bi kaza basarısızlıgı artı sampiyonlar ligi gelirinden olmak cok problemli. bu sene yaptıgın karı, takip eden senelerde yapacagın zararin yerıne de saydırıyosun kümülatif olaraktan. bi nevi 3 senelik toplamda belli miktarda zarari asmamani bekliyolar.arap yağı bol bulunca hesabına girmeyelim o yüzden.

    yabancı sınırı kalksa da hem tüm klüpler finansal fair play kıskacınca, hemde anadolu klüplerindeki baskanlar her sey eskisi gibi zannediyo. yok öyle mehmet topuza 9 , alpere 6, tarık camdal'a 5er milyon avro malesef ki. papuc onlara da pahallı artık.

    u-21 takımları da yok artık. o konuda nası bi aksiyon alacağız o da önemli. bi ton futbolcu olacak elimizde.

    bonservisi elinde olan katkı da alabileceğimiz adamlar da önemli. babel bi çözümdür. plan olarak mantıklı.

    takımlarda oynayamayan gencleri kiralamak lazım. özellikle premier ligden. ayew , slimani iyi örnek orda da. neden kariyeri assagi giden adamlardan uzak durmamız gerektiigi icin.

    bonservis bedeli kazanacağımız topcu olursa da radarımızda ki genc topculara gömeriz ordan gelecek parayi da.

    cok zor dönem. ligin gelecek 5 senesinin kopacağı yer olabilir iyi bi sekilde tamamlarsak. maddi manevi kırılma surada yatiyo cünkü

    ==> (bkz: hedef 23)
App Store'dan indirin Google Play'den alın