aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5582
    eğer birisi sedat peker ile toplantı yapıyorsa, ve bu birisi futbol dünyasında bir köşebaşını tutuyorsa orada geleceğe dair nahoş planlar yapılıyordur, net.

    90'ların sonuna aziz yıldırım'ın vefa küçük'ün favori olduğu kongrede aradan sıyrılmasında sedat peker-mecnun odyakmaz ikilisi rol oynamıştı. kongre üyelerinde tehdir-rica-teşvik karışımı baskılar yapmışlardı elbirliğiyle bilenler bilir.

    rüştü'nün 99 aralık ayında tesislerde dayak yemesi, fenerbahçe altyapı şubesine tebelleş olmaları, altyapı hocalarını ve altyapı müdürlerini bağlamaları ve mecnun odyakmaz'ı altyapıdan sorumlu yönetici yapmak istemeleri, futbolcu transfer rantına da ortak olmak için olgun peker ve batur altparmak aracılığıyla şirketler kurmaları, 2004'de rizesporun kümede kaldığı rize-beşiktaş maçının 'ayarlanması' ve nihayet kelebek operasyonu aklıma gelen kilometre taşları.

    galatasaray camiası ultraslan'ın sedat peker ve şürekasıyla al-ver içine girmesine göz yumarsa, maalesef gelecekteki kongrelerde ultraslan-peker ikilisinin adayı seçimlerin favorisi olur. seve seve veya başka şekilde çizerler kulübün geleceğini!
App Store'dan indirin Google Play'den alın