resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14506
    kendisini çok severdim. -di'li geçmiş zaman kipi kullanıyorum zira galatasaray kaptanlık pazı bandını, hem de fener ile oynadığımız bir iç saha maçının son dakikalarında, çıkartıp formasıyla birlikte hocasına uzattığı gün gözümde tamamen bitmişti. zaten sonra da kankasıyla birlikte takıma gelen her hocanın altını oydular. foyası ortaya çıktı. zaten hakan şükür'ü de pazı bandını fırlattığı, bülent korkmaz'ı da galatasaray'a kol salladığı gün silmiştim. benim silmemin bir önemi yok elbette.

    ama selçuk, galatasaray taraftarının yıllardır orta saha beğenememesinin melo ile birlikte yegane sebeplerindendir. belhanda, fernando, ndiaye filan çok iyi orta sahalar aslında. ama selçuk ve melo ikilisi çıtayı öyle bir yere koydular ki, bu taraftar artık orta saha beğenemiyor.

    muhtemelen önümüzdeki sezon da takımda kalacaktır. ama yine öyle 2-2,5 milyon € bandında bir maaş bağlanırsa taraftar hem kendisine hem de o sözleşmeyi verene ciddi tepki gösterecektir.

    kendisine yakışan, bu yaştan sonra 2 milyon €'nun altında bir maaşla, 2 yıllık bir sözleşmeye imza atıp sonra da formasını emekliye ayırtmaktır. 3-5 kuruş fazla kazanmak için başka takımlara gidip "galatasaraylı selçuk" olmaktan uzaklaşmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın