• 2237
    kafayı falan yememiştir.

    geçen hafta 90'a programında "belki de başakşehir'i şampiyon yapma planının bir parçası olarak, beşiktaş'ı galatasaray'a yem ettiler. sondan ikici hafta da galatasaray'ı harcayacaklar" gibilerinden konuşmuştu. bu haftaki programda ise "başakşehir cumhurbaşkanlığı'nın takımıymış, peh! koskoca cumhurbaşkanı 45-50 bin kişi dolduran takımlar yerine, bin kişiye anca oynayan, belediye'den olma takımı mı sahiplenir?" gibilerinden çıkıştı.

    rize ve başakşehir* maçlarında hakem hataları için de "şampiyon olunursa, benim içime sinmeyecek olan, müzede bulunması beni rahatsız edecek kupa olacak. benim için puanlar şu an eşit değil, başakşehir 6 puan önde" demiştir.

    eskiden totem, motem, bir şekilde yutturuyorlardı bu bunak adamı bize. ancak görünen o ki, bu adam futbolu takip etmiyor. bakın bilmiyor, anlamıyor demiyorum, takip etmiyor. geçtiğimiz haftalarda cumhurbaşkanının ağzından dökülen "başakşehir'i ben kurdum, bu noktaya ben taşıdım" açıklamalarını yapmasına rağmen söylüyor bu adam bunları.

    kafayı falan yemiş değil, bilakis bilerek yapıyor bunu. bazıları da böyle oluyor işte, eleştirilmek, yerilmek, hatta yerden yere vurulmak hoşuna gidiyor belli ki.

    takip edilmesi çok zevklidir ama. hitabeti, konuşma stili, hal, hareket, jest ve mimikleri bir şekilde sizi kendine bağlıyor. ancak programı izlerken koca bir "hassiktir lan" çekip gülüyorum arada :d
App Store'dan indirin Google Play'den alın