• 1212
    basınları da, sözlükleri* de, cacıkları da cehenneme gitsin, yere batsın... bu kadar olmaz. sezon boyunca aleyhimize yapılan hatalarda sesi çıkmayanlar, hata bile olmayan pozisyonlarla alenen algı yaratıyorlar. allah belanızı versin. burada da pek çok kuş taraftarı var, onlara da, basındakilere de, tüm galatasaray düşmanlarına söylüyorum.

    süper lig 2018-2019 sezonu ilk yarısında fener maçında olmayan faulden gelen penaltıda, olmayan taçtan gelen golde konuşulmadı. yine ilk yarıda kendi sahamızda oynadığımız bursa maçında, penaltı sırasında bursalılar saha ihlali yapmış ve dönen topu tamamlamışlardı. tıpatıp benzeri bir pozisyon, hangi maçtı hatırlamıyorum, fenerbahçe lehine tekrar edilmişti. gene ses çıkmadı. gene ilk yarıda başakşehir deplasman maçında verilmeyen penaltılar ve yapılan hatalar konuşulmadı. beşiktaş deplasmanında doğranmamız olay olmadı. konyasporla, ilk yarıda kendi sahamızda oynadığımız maçta aleyhimize komedinin de komedisi olan penaltıyı veren hakem şu an ne yapıyor? peki ümit öztürk, trabzon maçı için katlettiğiniz, bizim galibiyetimize gölge düşürdüğünüz şu hakem, o ne yapıyor?

    stsl 2018-2019 sezonu ikinci yarısında, fener deplasmanında aleni faul çalınmayıp, gol verilirken neden sesiniz çıkmadı? kazandığımız maçların çoğunu hakemlere rağmen kazandık, onları saymıyorum bile. hani hakemler de insandı ya. hani avrupa maçımızdan önce, 17 takımın koşa koşa imzaladığı şu bildiri, hatırladınız mı? onu neden gündeme getirmiyorsunuz? ki başakşehir lehine yapılan hataların konuşulmamasından hiç bahsetmiyorum. fener düşmesin diye çırpınışları dile getirmiyorum bile. beşiktaş lehine yapılanlardan da bahsetmiyorum dikkat ederseniz.

    satılıklar sizi. yere batın. algılarınız da siz de yere batın. beşiktaşla içerde yaptığımız maçta top canere çarpıyor mu, anlaşılmıyor. fakat zaten, gerine gerine, beşiktaşlılar değil miydi taça, duran topa bakışmıyor diyen? şimdi ne değişti? 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçında 2. penaltımızın lamı cimi yok, penaltı. onyekuru'ya net bir şekilde müdehale var, ceza sahası içinde, yani penaltı. bundan bile algı yaratma peşinde millet.

    kudurun, çatlayın, patlayın demiyorum*. sadece kendinize gelin, haddinizi bilin. galatasaray burası, iftiralarınızı da, imalarınızı da yedirmeyi biliriz size. saygı duyun, önünüzü ilikleyin bizden bahsederken. objektif olun. gördüğünüz gibi, o kantarlar günü gelince, çok sevdiğiniz, biricik takımlarınızı da tartıyor. zamanında hocamız demişti, "herkesin adaleti şaşar, allah'ın adaleti şaşmaz." bizim içinse durum şu:

    #kon2antra2yon
    hedef 22
    kaldı 2*
    sen şampiyon olacaksın

    edit:imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın