• 110
    kazanmama lüksümüzün olmadığı maçtır. biz o lüksü konya deplasmanında kaybettik. ''kazanamasak bile haftaya liderliği alabiliriz.'' kafasıyla maça çıkacaksak hiç çıkmayalım daha iyi. kazanmaktan başka şansımız yokmuş gibi oynamamız çok önemli.

    biz kazanırsak hem başakşehir daha da strese girecek hem de bu hafta kazansalar bile önümüzdeki hafta arena'ya gol atması gereken taraf olarak gelecek. bu şampiyonluğu bile belirleyebilecek bir detay.

    mıy mıy top oynamadan, futbolcularda ''daha 60 dakika var ya'' ciddiyetsizliği görmeden her saniyesini çok konsantre oynayıp basıp geçmemiz lazım. 2 deplasmandır rakipler bize maçtan önce motivasyon için gerekli malzemeyi veriyor. konya'da cezalandıramadık, burada cezayı kesmemiz lazım.

    yok rize stadı, yok kamera açısı, yok deplasman fobisi, yok hakem falan duymak istemiyorum artık. gerekirse hakemi de yeneceksin ama kazanacaksın. kadıköy'de kazansan çok büyük avantajdı, 10 kişi fener'i yenemedin öyle veya böyle. konya'da kazansan liderdin, 90 dakika ne oynadın belli değil. her şeye rağmen bugün lider olarak çıkıyoruz ve bir kere olsun taraftar ittirmesi olmadan bir maç kazanın. sizi her şartta destekleyen, her deplasmanda ve sonrasında skor ne olursa olsun karşılayan, iç sahada zaten el bebek gül bebek her türlü sırtınızı sıvazlayan bu taraftara borcunuz var.

    her şeyden de önemlisi mayıs'ı oynamak, bu maçları kazanmak sizin taşıdığınız formanın genetiğinde var.
    zaferler senin ruhunda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın