aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5565
    “galatasaray'ın sadece başarı olarak değil, mali olarak da büyük rahatlama yaşayacağı ve 22. şampiyonluğa koştuğumuz en kritik haftalarda bu gerçeklerden tamamen uzak ve kopuk, gündemi yerli yersiz meşgul eden konuşmalara yine bir divan kurulu'nda şahit olduk.
    bugün adeta "galatasaray şampiyon olmasin da mali zorluğa girdiğinde yönetime saldiririm" diye diş bileyenler yine galatasaray yararına bir taşı taşımaktansa; galatasaraylıları taşlamaları bir kez daha ekranlara yansımıştır...
    defalarca ifşa olan "galatasaray küçülsün ve sadece lisenin olsun" kafasındaki liseci statüko, her toplantıda olduğu gibi bugün de bu saldırıları ile bizleri şaşırtmamıştır.
    bugün "biz mektepliler mektepsizleri sevmeyiz" sözleri bu zihniyeti bir kez daha gözler önüne serdi.
    bu sözleri söyleyenin koç grubunun tasmalisi fatih’in olmasını ise kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz.
    son olarak; liseci zihniyet’in son temsilcisi galatasarayımızdan elini çekene kadar mücadelemiz devam edecektir."
    açıklamasını yapmış, tribün gurubu. çok kıymetli galatasaray'lıları barındırabilir ama maalesef mafyatik ve kirli ilişkiler yumağındaki insanların önderliğinde olmasıyla potansiyelinin oldukça uzağında bir gruptur. reis diye peşinden gittikleri insanların kulüpten nemalandıkları; renklerden çok cep ve menfaatlerine düşkün oldukları çok açık.
    cumhuryet düşmanı tarikat liderleriyle, fb'li kana susamış mafya tiplerle gezip divan kurulu üyesi hayri kozak'a "23 haziran'da, şampiyonluğumuz da dahil her şey çok güzel olacak. tanrı, imamoğlu'nu bu memlekete bağışladı. allah yardımcısı olsun." açıklaması için sallayabiliyor.
    "kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat,
    kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim.
    bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;
    fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür galatasaraylıyım"
    demiş bu camia, o kadar korkmayın. siz doğru durun, sizi karşısına almaya cesaret edemeyenler korksun. 23 haziran 2019 seçimlerinde başakşehir'i ite kaka şampiyon yaparlarsa 31 mart 2019'da yaşadıkları hezimetin daha büyüğünü yaşayacağını bilenlere kulluk yapmaya gerek yok.
    amacım kesinlikle hayri kozak savunmak değil, tam terisne liseci zihniyeti eleştirirken ellerine koz vermemek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın