resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19587
    bu sezon çok kötü bir planlama ile sezona başlayıp, çok kötü bir performans sergilemiştir. buna rağmen tecrübesiyle takımı şampiyonluk yolunda tutmayı başardı ki, ipleri elinde olan tek takım biziz. bu saatten sonra şampiyonluğu kazanıp, kaybetmek tamamen bizim inisiyatifimizde.

    ama bambaşka bir mesele var. bir kısım galatasaray taraftarında nedensiz bir terim nefreti var. bunu zaman zaman sözlükte de görebiliyoruz. takımın kötü gidişatını veya herhangi bir tökezlemesini fırsat bilip, saydırıp ortadan kayboluyorlar. bunun nedenini samimi olarak merak ediyorum. hayır terimsiz alternatif planları ne mesela? fenerbahçe bu durumdayken, bu fırsatı terim gibi tecrübeli bir isimle değerlendirip, aradaki farkı açmak varken ne gibi ekstra planlarınız var bu kulüp ile ilgili. özelden bilgilendirirlerse sevinirim. isimlerini vs asla ifşa etmeyeceğim, sadece nefretin kaynağını ve nedenini merak ettim.

    çünkü bana göre gs tarihinin şampiyonluk sayılarının üçte birini almış bir adamdan nefret etmek pek akıl karı değil.

    ek 1: elbette beğenmediğimiz zaman görüş belirteceğiz, buna kimsenin itirazı yoktur sanırım. fakat saçma sapan adamalra sabır sabır naraları atan kişilerin, geleli 1,5 yıl olmasına rağmen 1 şampiyonluk, bir kupa finali ve olası bir lig şampiyonluğuna yürüyen terim gibi bir isime sabır göstermemesi çok ilginç. prekazi ve hagi'nin teknik direktörlük yapamadığı ortada iken, terim gibi bir teknik direktörü onların ismini vererek örnek göstermekte pek abes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın