• 86
    bir çok beşiktaşlının acayip bir gazla beklediği ve kesin galibiyet gözüyle baktığı maç. iş yerinde, berberde, sokakta hatta belki de evinizde bu insanlarla karşılaşmanız mümkün. son haftalarda aldıkları galibiyetleri acayip iyi futbol oynadıkları için aldıklarını zannediyorlar. burak yılmaz'ın çok formda olması ve bulduğunu atması ile alakası olduğuna inanmıyorlar.

    eğer biz galatasaray isek eğer biz bahsettiğimiz kadar winner bir kulüp ise eğer biz şampiyonluk yarışına girdiğimizde rakip tanımayan takım isek ve eğer biz mayıslar bizimdir mottosunu boşuna yaratmamış isek beşiktaş'ı bu maçta sahaya gömeriz. aksini düşünmek ve inanmak tarihimize ayıp olur.

    derbidir, top yuvarlaktır, ne olacağı belli olmaz gibi söylemler bu tarz maçlarımız için geçerli değildir. ölüm kalım maçında rakibini gömen takım ile ölüm kalım maçında ölen takımın maçıdır bu maç.

    iç sahada, 50 bin aslan ile bir dakika susmadan, durmadan beşiktaş'ın üstüne gideceğiz. kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. ben tribünde ses tellerimi bırakmaya razıyım. eminim oyuncular da gerekirse sahada kolunu, bacağını vermeye hazır olacak bu maç için. sonuna kadar isteyeceğiz maçı, sonuna kadar ciddiyet ile mücadele edeceğiz. ne tribünde biz abuk sabuk dakikalarda flaş şov yapacağız ne de sahada oyuncuların 1 dakika olsun lakayıt davranacak.

    işin tekniği taktiği zaten günlerdir ortaya dökülüyor. güçlü yanlar belli güçsüz yanlar belli. fatih hoca rakibin güçsüz yanlarına yüklenerek, güçlü yanlarımızı ortaya çıkaracak bir plan ortaya koyacaktır. takım ve teknik heyet taraftarlarla birleşerek beşiktaş'ın üstüne yüklenecek ve bu maçı alacağız.

    kaybetmek, vazgeçmek, pes etmek bizlerin lügatında bulunmayan kelimeler. bizler için savaşmak, mücadele etmek, kazanmak var.

    bu maçı kazancağız ve beklediğimiz, özlediğimiz liderliğe yükseleceğiz. bundan en ufak bir şüphem yok. ama bunun gerçekleşmesi için de payıma ne düşüyorsa tribünde yapacağım tıpkı oyuncularımızın sahada yapacağı gibi.

    konsantrasyon ve ciddiyet en önemli silahlarımız. bu iki silahla beşiktaş'ı vuracağız!

    inandık biz sizlere

    #kon2antra2yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın