resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19556
    fatih hoca için, bu sezon yalnızca "saha içi" bazında bakarsak, şampiyonlar ligi ve ligdeki (özellikle deplasmanlardaki) oyuna göre ekibiyle beraber gayet eleştirilebilecek bir kenar yönetimi sergilemiştir. ancak, saha dışında adeta tek başına yönetti onca sıkıntıyı, cezayı, sorunu...

    sezon sonuna kadar ki süreçte saha içi eleştirilerinizi biriktirebilirsiniz, not edebilirsiniz. sezon sonu şampiyon olsak bile yapıcı bir şekilde eleştirmeliyiz görünen eksikleri. çünkü, geçen sezonki zorlu şampiyonluğa aldanıp, 2014-2015 sezonu sonrasında olduğu gibi "şampiyon takım" moduna girerek bu sezonki sıkıntıları yaşadık. tekrar aynı hataya düşmemeliyiz yoksa avrupa'da yine sorun yaşarız.

    öyle ya da böyle de şampiyonluk için herkesin umut ettiği şans geldi. o yüzden şimdi eleştirme zamanı değil başta fatih terim olmak üzere, tüm camiaya sonuna kadar destek olma zamanı. bu şampiyonluk olursa alelade bir şampiyonluk olmayacak, koskoca camianın geleceğini de şekillendirecek. avrupa geleneğinden de tekrar uzak kalmamış olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın