resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 3160
    takımdaki çoğu oyuncunun performansında dalgalanmalar var ama iç saha ile dış saha performansı arasında bu kadar fark olan bir oyuncu yok. iç sahada her topa koşan, sorumluluk alan ndiaye, deplasmanlarda açıkça kaçak güreşiyor. takımın oyun kurmasında sıfır rol üstleniyor. takım savunmasını da yerli yersiz koşularıyla boş bırakıyor ve rakipler çok rahat orta sahayı geçiyor.

    18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçında muhteşem bir futbol oynadı ve kırmızı kart yemesine çok üzüldük ama cezalı olduğu 3 ekim 2018 porto galatasaray maçında kendisi yerine donk oynadı ve fernando'nun da kendi standartlarında oynadığı tek maç olmasının etkisiyle, forvette sinan gümüş olmasına ve kaybetmiş olmamıza rağmen bu sezonun en iyi, derli toplu, bilinçli deplasman performansını sergiledik.

    bu olay bence hiç tesadüf değil ve deplasmanda sıkıntı yaşamamızın oyun dışında oyuncu bazlı sebepleri; ndiaye'nin performansı, beklerin hücum yetersizliği (mariano yine de arada bir iyi oynuyor da özellikle, nagatomo, emre taşdemir, ömer bayram'ın sol bek performansı kapalı savunmaya karşı hiçbir işe yaramıyor, linnes oynatılırsa iyi de hababam sınıfındaki ahmet muamelesi görüyor.) vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın