• 8
    beyefendiyi tanımıyorum. kendisini savunmaya da gelmedim buraya. yalnız şunu söyleyebilirim ki kendisi bahsi geçen basın toplantısına akredite bir gazetecidir. hakaret etmemiştir, terbiyesizlik yapmamıştır. normal bir soru sormuştur. abdullah bey de önce yapması gerektiği gibi düzgünce cevap vermeye başlamış ama sonra bir art niyet sezerek kendisine cevap veremeyecek bir gazeteciyi herkesin önünde azarlamıştır. bir de dövecek gibi ters ters bakıp gözlerini devirmiş.

    abdullah avcı zamanında da semih ve sabri ile ilgili yorumlar yapmıştı. kazandıkları maçlardan sonra analiz yaparken kamuoyunun tepkisini çekebilecek beyanatlar vermişti. yine de biz abdullah bey'in doğru konuştuğuna ve o röportajda galatasaray hakkında öyle bir şey konuşmadığına inanalım.

    sırf o polemik yüzünden bir gazetecinin kelime seçimine karışmak haddine sahip mi?
    devamlı avrupada şöyle böyle diyen türkçe konuşma engeli olan abdullah avcı avrupada teknik direktörlere sorulan soruları takip ediyor mu?
    bir gazetede çıkan ve yalanladığı söylemi gazete de kabul etti mi? gazete bu konuda özür diledi mi? haberi yapan gazeteciye dava açıldı mı?
    bir gazeteci olarak belki de kendi meslektaşının doğruyu söylediğine abdullah bey'in yalan söylediğine inanmış olamaz mı?
    abdullah bey basın toplantısını düzenleyen organizasyonun orada bulunan lideri olarak kendisine cevap veremeyecek pozisyonda birini herkesin önünde nasıl azarlayabiliyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın