• 648
    ne kadar dünya futbolu için destekliyor olsam da maalesef ki türkiye uygulamasında korktuğum şeyler gerçekleşti. her şeyde olduğu gibi bu sistemi de yozlaştırmakta üstümüze yok. türkiye'de hakemleri tembelleştirmek ve eyyamcılık dışında bir işe yaramıyor maalesef.kuralları hakemler istedikleri gibi şekillendiriyor,değerlendiriyor.
    bu sene bir sürü saçmalık oldu. bugün ki maç olan 25 nisan 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı üzerinden gitmek istiyorum. feghouli'nin golünde hakem 4 dakika var'la konuştu. allah aşkına bir ofsayt çizgisi çizmek ne kadar zor olabilir ya!
    pozisyon ya ofsayttır ya değildir bu kadar net bu durum. luyindama'nın penaltı pozisyonu yahu el olduğunu hepimiz biliyoruz orada göstermen gereken ve bakman gereken kesit çok ama çok net o da şudur ki pozisyon ofsayt mıydı değil miydi. ben bir izleyen olarak kafamda hala o pozisyon için net bir şey yok böyle bir rezalet olabilir mi ya?
    mariano'nun ceza sahası içinde düşürülüşü zaten ayrı bir nokta...

    bu sistemin tek güzel yanı hakemlerin şaibeli olduğunu zaten düşünüyorduk, ama saf yürekli insanlar beceriksizliğine veriyordu. artık net bir şekilde eminiz bu konuda... bu sistemin biline içine ettik ya diyecek bir şey bulamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın