resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19481
    insanlarda bir türlü anlaşılamayan bir şey var ve burada ( herkesin galatasaraylı olduğu yerde ) fatih terim düşmanlığından bahsediliyor gerçekten şaka gibi. fatih terim, pazar akşamı fenerbahçeyi dümdüz ederdi, daha önce ne maçlarda ne performanslarını gördük, hep derdik oyun kilitlenince " fatih hoca şimdi bir oyuncu değiştirir, oyun açılır " diye. anlaşılmayan şey, hocanın oyuncu değişiklikleri oldu.
    değerli galatasaraylılar, kimse fatih terime kötü demiyor ama hoca bu sezon gerçekten çok yoruldu belki politik nedenler, belki duygusal (!) kaygılar nedeni ile hocanın arkasında dim dik ve sert şekilde duran bir yönetim olamadı medyada ve söylemlerde. hocanın formsuzluğu ve yönetimin sakinliği, karşılıklı olarak birbirlerine zarar vermelerine neden oluyor. eğer fatih terim kulübedeyse, arkasında da en az onun kadar sağlam bir yönetim olmalı aksi takdirde yalnızlaşıyorlar. 50 dakika 10 kişi kalmış fenerbahçeyi fatih terim rüyasında görse normal şartlarda kalkar keyif purosu içerdi, atmosfer falan da etkilemez hocayı dünkü çocuk değil sonuçta. yazık oldu gerçekten yazık oldu, zaten olayın hakem boyutuna gelirsek adeta bir " fazia " var ama hakeme rağmen ezmeliydik fenerbahçeyi, çünkü gerçekten dirençleri sağlam kırılmıştı, yan paslara o kadar zaman harcadık ki adeta ölü zaman doğurduk maalesef.
    son söz olarak, kimse korkmasın aslolan galatasaraydır ve kim galatasaray için doğru emek veriyorsa, taraftar onun arkasında durur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın