resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19478
    bu takımın teknik direktörü fatih terim'dir kardeşim okadar. bu nedir böyle 1 ay önce babamdan çok seviyorumlar imparatorlar iki maç sonra şöyle böyle.25 yıldır geldi gitti adam 50 tanesini denedik bu adam dışında kiminle başarılı oldu takım? başarılı bir kaç istisna da terimin oluşturduğu takımın ekmeğini yiyenlerdi. liderle arasında 3 5 puan fark olmasına rağmen terim'e bile tolerans tanımıyor adamlar. sosyal medya da icat oldu bugün kimi linç etsek diye dolanıyorlar.sonra da ajax olalım benfica olalım.bak! yok neymiş sir alex ferguson bilmem kaç yıl kalmış takımın başında edebiyatı. '' terime yazar '' tayfası türedi şimdi de.terim istifa tayfasının öncüsü. yaz anam yaz 7 lig şampiyonluğu 1 uefa kupası bilmem kaç türkiye kupasının altına yaz.

    sabah akşam dalga geçtiğin fenerbahçe bugün bir fatih terim'i olmadığı için bu halde.alexin heykelini dikenler terimleri olsa ne yapardı kim bilir?

    iki kere iki dörttür takımın iyi oynamamasının da açık ara şampiyonluğu ilan edememesinin de tek sorumlusu yönetimin transfer fiyaskosudur. koca yaz dönemini boş geçir üstüne forveti sat. cl ve lige forvetsiz başla. oyuncu satmaya devam et ara sezonda gırla para varken git kasımpaşa'n saatçisini gol makinesi diye getir. sonra da terim formsuz, terim eski kafalı, taktik maktik yok bam bamdan başka bişey bilmez falan fıstık.yav he he.
App Store'dan indirin Google Play'den alın