resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19476
    fatih terim bu sene başarılıdır ya da değildir buna yorumum yok, bildiğim tek şey varsa o da fatih terim nasıl zamanında taktik maktik yok bam bam bam oynayacaksınız diyorsa aynı devam ettiğidir benim gözümde. yani geri kafalı bir adam birazda. geri kafalı dediysem de hakaret etmek için demiyorum. annelerimiz babalarımız aslıdna eski topraklar hepsi böyle. doğru bildikleri doğrudur asla şaşmazlar bundan. 1+1 hep 2dir onlarda.

    yeni nesil teknik adamlarda bu yok. ha ben bunu yanlış biliyormuşum bu aslında öyle değil de şöyleymiş ya da o da doğru ama şöyle yaparsam daha doğru olurmuş demiyorlar asla. biraz da yaptığı değişikliklerden bunu görüyorum. ben emin’im ki çevresinde çoğu insan o değişikliği böyle yapma demiştir ya da düşünülmüştür o an kimse demediyse ama yine kendi bildiğini yapmıştır tabi ki. teknik direktör o, ne karar verirse saygı duymak zorundayız biz neticede.

    olumluya da olumsuz eleştirini her zaman yaparsın ama tabi. zaten bence herkesi aynı anda mutlu etmek imkansız. ben eminim ki burda çoğumuza yanlış gelen değişiklikleri doğru bulan binlerce insan da vardır. bir şey diyemezsin.

    kenetlenin abi başka galatasaray yok. bizi zaten diğerlerinden ayıran biz olmamız. galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

    #neredekalmıştık
App Store'dan indirin Google Play'den alın