• 21385
    saha içinde takım ve bireysel olarak düşünme ve yer değiştirme hızı son derece düşük olan takımdır.

    bak, dost acı söyler. aynı uyarıyı 2015 şampiyonluğundan sonra da yapmıştım. hatta 2018 şampiyonluğundan sonra da yazdım. lig sonunda sonuç ne olursa olsun köklü bir değişim şart. ve bunun için de çok para lazım. siz deyin 40 ben diyeyim 50 milyon euro kadar paradan bahsediyorum. küçük çaplı değişimler bir işe yaramayacaktır. yaramadı da zaten. orta sahamız de mode. forvet hattımız de mode. öyle böyle değil hem de.

    ilk 11'e en az 5 baba transfer yapmazsak annemizin liginde kendimizi kandırmaya devam ederiz. bugün kulübeye baktığımızda oraya da takviyenin şart olduğunu da net olarak görüyoruz. alttan gelecek gençlerin, atıyorum bugün ligin 5., 6.'sı falan kimlerse, o takımlarda banko 11 oynayabilecek çapta adamlar olması lazım.

    yoksa bak, hakikaten avrupalı aldı başını gitti, biz arkadan onları izleriz. galatasaray taraftarı geçtim real'i man city'i falan sevilla'ya lille'e vs gıpta eder durumda. elit takımlarla arada uçurum var zaten de bir tık alt seviyede aldı başını gitti. benfica bizi hiç bir şey oynamadan gayet 1.viteste eledi gitti dostlar. bundan ala ölçü mü var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın