resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19474
    konu fatih terim değil.
    buraya teknik açıdan galip gelememe sebeplerimizi ve hocanın oynadığı rolü yazıyoruz ama hocamız mikrofonu eline alıyor bayağı da birşeylerden bahsediyor, sonunda ise kendisi hariç herşeyden bahsediyor.

    haklı şeylerde söylüyor tabi ama düşünsenize mikrofona konuşan kulüp yetkilimizin asli görev alanı nedir? futbol sahasının içi..
    ama o sahada olanlarla alakalı tek bir kelime söyleyemeden konuşma sonlanıyor.

    yahu anlıyorum hakem içine tabiki etti maçın.

    ama en kritik şampiyonlar ligi maçlarında da oluyor bu skandal kararlar.
    bunu derken de “isyanımızı etmeyelim, hakkımızı aramayalım” da demiyorum isyanı biz yada yöneticiler tabiki yapsın- yapılıyor da zaten- ama teknik direktörümüzde bir zahmet önce sahada yaptıkları hatalı kararlar ile alakalı 2 kelam etsin de duyalım.

    takımda 3 pas yapabilen, ayağı kaliteli 3 oyuncu çıkıyor- hadi belhanda’yı anlarımda ndiaye-feghouli çıkınca bu takımda kim pas atacak, kim topu ceza sahasına taşıyacak diye hiç mi düşünmedi fatih hoca? yada ne düşündü de takımdaki 3 kritik ortasahamız yerine 2 golcü girdi. oyunu sol bekten sağ ayaklı linnes veya stoperimiz donk kurmaya çalıştı son 20 dakika.

    yazık değilmi? “golcüleri doldur elbet biri atar” mı galatasarayın oyun planı.

    tamam her sene de bikaç maç böyle kazanılsın ama bu artık bizim a planımız olmasın heleki rakip 10 kişiyse.
    sonuçta sahada pas yapacak adam kalmayınca istemeden de doldur boşalta geçer zaten takım.

    neyse özetle ben bu konulara da değinmesini isterdim hocamızın, eleştirimde buna.

    kendisini bu kararlarla alakalı savunanları sabaha kadar okumaya, dinlemeye hazırım ama savunma her seferinde “allah kerim fatih terim” damar seviyesinde olunca inanın meselelerimiz çözülmüyor da, yok olmuyorda.

    bu takımda teknik açıdan verilen kötü kararlar varsa bunları da yönetici hataları veya hakem hataları kadar konuşabilmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın