resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19464
    sadece derbi ozelinde degil tum sezon olarak elestirilmeyi hakeden hoca. bazi arkadaslarin anlamadigi birsey var. ben iyi futbol kriterimi avrupa'da takip ettigim kuluplere ve o kuluplerin oynadigi kaliteli futbola gore belirliyorum, kalitesiz tr ligine gore degil. ve bu bahsettigim kulupler oyle mega butceli manchester city'ler, juventus'lar falan degil. bazilari bizden bile daha dusuk butceye sahip ama bizden en az 2 kat daha kaliteli futbol oynuyorlar ve tarafsiz futboldan biraz anlayan bir futbol seyircisi o takimin 2 macini izledikten sonra evet bu takimin oyun plani felsefesi bu diyebiliyor.

    ayni kisi bizim takimi 30 mac izlese birsey anlamaz cunku ortada birsey yok. tek gordugumuz sey sag kanatta mariano-belhanda-feghouli ucgenleri ki onu da sadece bazi maclarda efektif yapabiliyoruz ya neyse. bizim hedefimiz dandik tr liginde sidik yaristirmak mi yoksa avrupa'da kendimize bir yer edinmek mi? eger hedefimiz ikinci secenekse bu futbolla gelecegimiz kapkaranlik. transfer falan da kurtarmaz bizi.

    ha bu sezon ozelinde umarim herseye ragmen sampiyon oluruz. kirli bir ligimiz var fakat avrupa'ya acilan pencere de bu kirli ligi kazanmaktan geciyor. son 6 macta zaten iyi futbol beklemiyorum, iyi futbol oynayabilen simdiye kadar oynardi.

    sozlugun genel saldiri kulturunden dolayi dipnot: fatih terim dusmani degilim ama tuttugum takim da galatasaray terimspor degil. galatasaray kotuyse hic cekinmeden de elestiririm. bu platformda bunu yapmanin yasaklandigi gun zaten yazmak anlamsizlasir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın