resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19459
    yediğimiz golde feghouli’ye faulu yapan kişi ve bunu görüpte çalmayan kişiymiş gibi eleştirilmesini anlamıyorum.

    hepimiz biliyoruz bu sezon formsuz olduğunu. fatih hoca da biliyor. bunun başlangıç noktası yaz kampı ve transfer sezonuydu. çok belliydi yani bu sezonu formsuz geçireceği. ekonomik sıkıntılar içerisindeyiz ve bunu aşmaya çalışıyoruz. satmadan oyuncu alamıyoruz. adam elindeki oyuncudan bir profesyonel yaratıyor 6 ayda ve 11 milyon euro’ya yurtdışına gönderiyor. gelen parayla yerine bir oyuncu bakabiliyor ancak.

    bu işler o kadar da kolay değil. özellikle de satmadan oyuncu alamadığınız bir kulüpte bu işler hiç kolay değil. şunu istiyorum gelsin demeyi bırakın, bir takımı kurmak için başka bir takımın gözünün içine bakıyorsunuz. bu olanlar yaşanırken içinizden 2 oyuncu çıkıyor ve sizin “çalışma prensibinize” uymuyor. biri suyun karşı tarafına giderken diğeri elinizde kalıyor.

    bugün bahsedilen kötü oyunun en büyük nedenlerinden biri tekrar tekrar söylüyorum: 2018-2019 yaz sezonudur. bütün bu olanlara rağmen hala şampiyonluk şansımızın devam ettiğinin altını çizmekte de fayda var.

    son olarak derbide yaptığı değişiklikler eleştirilebilir mi? *

    belhanda konusunda eleştiremeyiz çünkü oyuncu çıkmayı kendisi istemiş.

    eminim ki bu değişiklikleri “faul” olan pozisyondan gol yemeseydik yapmayacaktı. hatta konuşulmayacaktı bile belki bugün kimin girip-girmediği. fakat elindeki en önemli adamlardan biri belhanda çıkınca oyun adına çok şey değişti. yedek kulübesine baktığındaki çeşitsizliğin de bunda payı büyük.

    bütün bu olumsuzluklar içerisinde (ekonomik, tff, hakemler vb.) elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ve bizimle daha uzun yıllar çalışacak teknik direktörümüzdür. konuşulması gereken olaylar, adil verilmeyen kararlardır. bugün kenarda klopp’ta olsa guardiola da olsa oyunun hakimi olan kişinin kararı önemlidir maç içinde. siz eğer derbi maçlarından önce ve derbi maçlarında doğranıyorsanız ve rakiplerinize bu konularda iltimas geçiliyorsa saha içinden çok bu olaylara yoğunlaşmak gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın