resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19458
    dünyanın türkiye dışında başka herhangi bir ülkesinde galatasaray'ımızla yaşadığı başarıları yaşasaydı heykeli bırakalım, o ülkenin anayasasında adı geçecek olan teknik direktörümüzden daha fazlasıdır.

    hepimiz eleştiri yapma hakkına sahibiz, beğenmediğimize beğenmedik deme hakkına sahibiz. fakat eleştiriler yaparken bazen haddimizi aşarak, bu eleştirileri ihanet boyutuna ulaştırıyoruz. milyonlarca renktaşımızın yaşadığı sarı-kırmızı anıların çoğunda imzası olan bir insanı kazanamadığımız bir galibiyetten ötürü bu kadar gömüp ezmek bizim kendi anılarımıza ihanettir. hangimiz hayatımızda adımız kadar emin olabildiğimiz kararlar alabiliyoruz? imparator diyerek bağrımıza bastığımız bir insanı aldığı anlık kararlardan dolayı bu kadar eleştirildiğini görmek beni gerçekten çok üzüyor.

    biz yeri geldi mancini'leri, prandelli'leri bu takımın başında gördük hangisi fatih hocamız kadar içimize sindi? bırakalım olayların sıcaklığı ile kalp kırıcı konuşmalar yapmayı ve hepimizin ortak paydası olan turuncudan iz taşıyan tok sarının ve vişneye çalan koyuca tatlı kırmızının 22.şampiyonluğuna odaklanalım.
    #kon2antra2yon
    #hedef22
App Store'dan indirin Google Play'den alın