resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19454
    tetikçi palabıyık'tan daha çok yüklenilen teknik adam.

    yani şimdi malum tayfaya göre hoca yaptığı değişikliklerle rakibi 9 kişi bırakması gerekirken buna cesaret edemeyen, yenilen golden önce ilk başta onyekuru'ya sonrasında ise feghouli'ye yapılan faulü veremeyen yani kısaca 'bu maçı galatasaray'a yar etmem' diyerek açıkça inat eden şahıstan daha çok tesir etmiş maçın skoruna yaptığı müdahalelerle.

    ulan bırak futbolu mutbolu sezon başından bugüne kadar sırf alenen çalınan puanlarımızı eklesek şuan o başaksporun önündeydik lan.

    aç bak ligde en son ne zaman kaybetmiş bu takım? maç başına yarım pozisyona bile giremiyorumuşuz. bak ya. ulan bu nasıl bir kafa ya?

    futbolla falan alakası yok elbette her defasında ısrarla yazdığımız, yazıldığı üzere. dertleri başka, sıkıntıları büyük arkadaşların. liseciler misali galatasaray falan umurlarında değil.

    öyle olsa başakspordan 5 yediğimiz, vodafone arena'da perişan olduğumuz günleri özlemez biraz insaflı olmayı denerlerdi. ama işte niyet belli.

    fırsatını buldukları her an organize bir şekilde saldırmaca. başarı varken de saklanmaca.

    en iyisi yeni başkan da gelecekse hele sezon sonu bırak sen hocam. en temizi. ne halt yiyorlarsa yesinler. beden eğitimi hocasını mı getiriyorlar, italya'dan bir kondisyoner mi buluyorlar. değmez. o kadar emeğe, alın terine bu derece seviyesiz tiplerden küfür yemeye değmez hocam.

    (bkz: 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın