resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19413
    bir uefa kupası, yedi şampiyonluk, on küsür kupa kaldırmış hocadır. süper kupa almış, dünya kupası üçüncüsü olmuş takımların temelini atmış hocadır. milli takımlar bazında ilk kupayı türkiye'ye getiren hocadır. şampiyonlar liginde çeyrek final gören ilk türk hocadır. drogba'yı, sneijder'i melo'yu idare edebilen hocadır. bu işin geçmişte kalan kısmıydı.
    hakemleri, federasyonu, medyayı, başakşehir'i, ve beşiktaş ile fenerbahçe'yi karşısına aldığı; yönetimin içeriden darbeye maruz kaldığı ve hala kendi takımını kurma fırsatı bulamadığı, birkaç ay önce babasını kaybettiği bir sezonda rakibinden tek maç geride son altı haftaya giren hocadır.
    taktiksel anlamda belki formsuzdur ama planları, masa başı oyunlarını, satrançtaki gelecekteki hamlelerin tamamını önceden görüp gemisini nisbeten emniyetli sularda yüzdürebilen; simeone ve klopp dahil şu anda dünya üzerinde galatasaray'ı en iyi şekilde yönetebilecek hocadır.
    iki faul bir el var bulunan pozisyonda var sistemi ile izlenen ligde gol yiyerek puan kaybettiği maçtan sonra galatasaraysözlük'de linç edilmektedir.
    ali sami yen ve metin oktay ile beraber galatasaray tarihindeki en büyük üç figürden biri, bir galatasaray efsanesidir.
    bir maçlık değil, üç sezonluk kredisi vardır yaptığı birçok hataya rağmen. o hatalar da olmasa sonsuz kredisi olurdu zaten.
    en kötü gün bugünse yaşa fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın