resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19321
    eleştirilecektir. barcelona tiki takayı en iyi şekilde oynarken bile eleştirildi guardiola bu sözlükte. barcelona'yı izlemek artık keyif vermiyor, penaltıda bile pas verecekler diye.

    6 nisan 2019 galatasaray yeni malatyaspor maçı'nda marcao'nun kartı nedeniyle eleştirilmesi normaldir. insanlar maç 60'dayken çıkması gerektiğini söyledi.

    bu arada marcao'yu oynatmaya devam etmesini savunmak da normaldir. dakika 60 ve 2-0 riskli skor. bu skordan maçı vermemiz mümkün. nitekim bu sezon örnekleri de var.

    her iki fikrin argümanı da en az diğeri kadar sağlam.

    anormal olan bu iki görüşün bir tanesinin savunucusunun sözlükte olmamasıdır. o zaman bir şeyleri yanlış yapmışız, sözlüğü tek fikre mahkum etmişiz demektir.

    işte o yüzden bu görüşlerden birini savunanı ulema diye yaftalamak fikir özgürlüğü ile bağdaşmaz. sözlüğü ahaber'e çevirecek zihniyette bir yaklaşımdır.

    fatih terim en iyi olduğu dönemde de eleştirilecek, en kötü olduğu dönemde de savunulacak. ve biz bunu yapan insanlara saygı duyacaz.

    galatasaray sözlük moderasyonu da bu güne kadar yaptığı gibi bu özgürlüğün kötüye kullanılmasını sözlüğün provake edilmesini engelleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın