resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19279
    çok seviyorum kendisini; bize nice mutluluklar yaşatmış, türkiye'de ulaşılamayacak zaferlere imzasını atmıştır. ama son dönemi konsantrasyon eksiliğinden mi, yeni futbol kültürüne ayak uyduramamasından mıdır nedir, maalesef başarılı değildir. bazı bölgelerde eksiğimiz olduğu istediğimiz tarzda oyuncular olmadığı doğrudur. fakat bu kötü futbolu oynayacak kadar da değil.

    ne zamandır izliyoruz nasıl bir gol atma stratejimiz var anlayabilen var mı? göz göre göre orta yapamayan bir takım olduğumuz halde bunun üzerine niye gidilmez. bir değil iki değil neredeyse tüm oyuncular mı orta yapmayı bilmez. herkes mi ya önünde ki adama çarptırır ya da herkes mi topu ön direkten ileriye geçiremez.

    ani kaptığımız toplar oluyor, çıkarken akıl almaz pas hataları, koşan adamın arkasına veya yetişemeyeceği kadar uzağa top atmalar, araya atılan topların gereğinden fazla hızlı veya yavaş olması. olumsuz ne kadar atraksiyon varsa hepsi var.

    hocam seviyoruz seni ama bu oynattığın sistemle olmuyor işte. kaç haftadır en ufak bir taktik değişikliği yok. gerçi taktiğimiz ne onu anlayan da yok. evde olanlar evde stadda olanlar stadda, ya ne zaman şöyle oh be rahat bir maç izledik diyebildiniz. farklı kazandığımız maçlarda dahil buna. umarım en kısa zamanda bir çare bulunur. yoksa şampiyonluk hayal olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın