• 2174
    https://www.sabah.com.tr/...tafa-cengize-uzuldum

    ilgili yazısında saçmaladığını düşünüyorum. herhalde amaçlarından biri sıkı dostları faruk süren ve alp yalman'ı korumak. zira faruk süren ve alp yalman gibi iki eski başkan mustafa cengiz'e kurulan oyunu önceden farketse ve engellemek istese yarım saat telefonla konuşup kulaktan kulağa birilerini oy vermeye çağırarak bu işi çözebilirler.

    herkesin ağzında mustafa cengiz kötü ve beceriksiz bir başkan olarak yer alıyor. papağan gibi aynı lafı sarfediyorlar. ben de soruyorum, hangi eylemlerinden dolayı. kulübün durumu belli. başkanın hareket kabiliyeti yok. yapılması en önemli şey uefa'dan yasak almamaktı. bu yasağı aldığı dakika zira gelir musluklarının büyük kısmı kapanacaktı.

    kaldı ki mali olarak da + açıkladık.

    yok teknokent, yok otel, yok stadın üstü...
    ulan kolay mı o stadın üstünü kapamak. mustafa cengiz açıkladı 2 sene başka yerde maç yapmayı gerektiriyor diye. ayrıca stadın üzerinin kapanması çimlerin ışık almasını engelleyeceğinden de pek doğru görünmüyor. bu konuda yüklenilecek kişi stadın üzerinin kapanmasını toki'den alıp kendi üstlenen yönetimdir. bu stad üstü kapanmadan yoluna devam edecek.

    otel projesiyle ilgili bu projeye onay veren kişiler suçlu. çok sayıda insan orada o otelin olmayacağını, işlemeyeceğini açık açık söyledi. otel konusunda mustafa cengiz'i eleştirenler vaadettiği sürede oteli bitirmeyen dursun aydın özbek ve mehmet özbek'e ağızlarını açıp tek kelime etmedi.

    teknokent meselesine gelirsek, kulüp borçlardan kafasını kaldırıp nefes alırsa elbet bir şeyler yapacaktır. evinin kirasını ödemeden tatile gidersen sokakta kalırsın. biz şu an evimizin kirasının, elektrik, suyunun derdindeyiz.

    mustafa cengiz kulübü kötü yönetmiş diyorlar. ben de diyorum ki olabilecek en iyi yönetimi sergiledi. ha daha iyi bir forvet alabilirdi, o olabilirdi, şu olabilirdi... daha iyinin sınırı yok. ama bundan iyisini yapacak yönetimi de ben şu yaşıma kadar galatasaray'ın başında görmedim. eleştirenlerinde daha iyisini yapar diye oy verdikleri adam dursun aydın özbek.

    hıncal uluç benim için ölen bir kızcağızın ardından defne joy'du sanırım " su testisi su yolunda kırılır" dediği an bitmiş bir adamdır. ondan sonra zerre saygım kalmadı kendisine. esasında bu ahlaki zaafiyetteki bir adamın yazdıkları hakkında sözlükte bir şeyler karalıyorsam tek sebebi oluşan sinerji ve bütünleşmeye zarar verme gayretlerine karşı ufak da olsa bir engel yaratmak. yoksa hıncal uluç ölüye saygı göstermemiş bir insan. kim ne yapsın onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın