resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19215
    3. döneminin sonunda yıldırım demirören'le birlikte verdiği poz için "ah ulan keşke" dediğine adım gibi eminim. gidişi konusunda asıl sorun çıkaran tarafın ünal aysal olduğu zamanla yüzeysel de olsa ortaya çıktı, bu işin başka boyutu. zaten 4. döneminin başındaki imza töreninde de buna "benim de hatalarım oldu" diyerek değinmişti.

    tazminat olayına gelirsek.

    hoca yaptığı şıklıkla (hocanın, tazminatı çocuk esirgeme kurumuna bağışlaması) hem tff'nin, hem de medyanın kucağına öyle bir bomba bıraktı ki, öf! bir kere işin etik kısmını komple tff'ye yıktı. artık 6 milyon mu olur, 8 milyon mu olur bilemem ama ne kadar artarsa miktar çocukların yararına o kadar artısı olacak. insanlar şu an bu bilinçle bakıyor olaya, bu 1. diğer aduketi ise medyadaki "yae im'para'tor"cu tayfaya çekti. birkaç ay önce sosyal medyada o biçim çığırtkanlık yapan, "omo yetim hokko" diye yaygara koparan yahuşak kere samimiyetsiz tiplerin ağzına tıkadı onların tüm söylediklerini. ağız doluyken konuşmak zor olur şu saatten sonra.

    fatih terim figürü için pozitif imajın hası çizildi. her şeyden önce zaten hakkı olandan ve bu şıklığı yapmasa bile yine hakkı olacak olandan vazgeçmesi çok klas hareket. tarık'ın bizi, serdar kesimal'ın fenerbahçe'yi, başkalarının başka kulüpleri sömürmesiyle bir tutulamayacak bir olaydı hocanın tff'yle yaşadığı şey.

    bir galatasaraylı olarak gurur duydum ve bir insan olarak inanılmaz mutlu oldum. çok teşekkürler fatih hoca. mutluluğun daim olsun ki bizim de mutluluğumuz daim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın