• 192
    lise'de son sınıfta ders falan çalışıyorum üniversite'ye hazırlık dönemleri herkesin malumudur. bir gün beden hocası geldi ve masa tenisi takımına kaptanlık yapmamı turnuva olduğunu falan söyledi. önceki senelerde yapmıştım ama zahmetli iş. 1 ay antrenman yapıyorsun, teneffüslerde ve çıkışlarda çalışıyorsun vesaire. ben sadece turnuva günü gelirim diğer çocukların başında dururum antrenman yapmam ders çalışıyorum hocam dedim hoca da kabul etti. diğer çocuk dediklerim de hepsi 2-3 yaş küçük benden.

    neyse efendim gittik turnuvaya ilk gün takım maçları var her okuldan 4 erkek ve kız katılıyordu ve biz de ilçe turnuvasında 2. olduk madalyamızı aldık. ikinci gün bireysel turnuva vardı ben yine gittim ama maçlara katılmadım. kenarda test çözeyim çocuklar takılsın sonra dönerim diye düşünüyorum kafamda. hakemler gelmemiş salona çocuklar bekliyor bizim beden hocası da gelmez uğraşmaz pek böyle şeylerle. diğer okulların hocaları da geçmiş yıllardan tanıyor beni konuştum hakemler yok bir sebepten ötürü protesto etmişler biz hakemlik yapacağız dediler. ben de hakemlik yapabileceğimi, turnuvada yarışmayacağımı söyledim ve kızlar bireysel maçlarından çeyrek final ve final maçlarını yönettim.

    buradaki itiraf ise 2 maçını da yönettiğim şampiyon kızımızın görevimi kötüye kullanarak telefon numarasını almış olmam.* fakat şike falan söz konusu değil sözlük.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın