resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19145
    baylar kim oluyorsunuz bilmiyorum da hocadan hesap istiyorsunuz, gerçekten ne bu cüret? farkında mısınız bilmiyorum da 6 galibiyet 2 beraberlikle götürüyor takımı istediği transferleri aldığından beri muhtemelen 1.devre gene bu takım oynuyor olsa minimum bfk ile puanımız eşitti ama şu an bu bantta takılmamıza sebep, evet transferler yüzünden. üstelik hoca çıkmış temmuza kadar sabır istemiş; muslera, mustafa cengiz vs. eleştirildiğinde vefa diyenler hocaya gelince "sabrımız taştı, yeter artık" diyebiliyorlar. evet abi en galatasaraylı sizsiniz, evet çok kırgınsınız... bırakın bir seneyi de hoca yesin, bu takıma büyük takım diyorsak her şeyin sebebi hoca, bu kadar başarı endeksli taraftarın sebebi de hoca.

    bir de sanki müptelası onyekuru'nun ne yapsın yok kimse, yunus diyeceksiniz yunus varsa da sebebi hoca. 4-3-3 oynatıyor diye kızıyorsunuz bir de 2 ortasaha ile çıksın galatasaray bir fark yesin de bir de öyle eleştirin yok öyle fifa değil bu. n'diaye-belhanda 11 mart galatasaray antalyaspor maçında ortasahada üstünlük kuramadık, yok öyle n'diaye- reges çıkayım, belhanda'yı sola atayım. açık alan tehdidini de es geçemezsin onyekuru'nun, oyun da kuramazsın. hani sallıyorsunuz biraz kapsamlı düşünün de sallayın.

    bir de kimse galatasaray'dan büyük değil diyenler evet bir siz farkındasınız, ben biatçı olduğum için körüm. ama bir italyan olacaktı ne desteklenirdi di mi her koşulda, sistem oturtuyo olurdu. 96-00'ı da bir italyan yaptı zaten. ya hadi abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın