resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19142
    hocanın bu takımdan hiçbr umudu yok belli ki. çünkü hiçbir değişiklik denemiyor ve aynı şeyleri deneyip farklı sonuç bekliyor.

    11 mart 2019 galatasaray antalyaspor maçında 27 ağustos 2018 galatasaray alanyaspor maçı ve 24 şubat 2019 galatasaray akhisarspor maçı sonrası üçüncü kez emre akbaba ve younes belhanda ikilisini orta sahada 8 numara olarak oynattı. ndiaye, belhanda ve emre akbaba orta sahasını da ikinci kez oynatmış oldu. teoride daha fazla hücüm edeceğini düşünüyor ama pratikte sonuç ne? felaket. 10 kere de denese 100 kere de denese değişmeyecek bu sonuç.

    ndiaye, önde baskı yapacağım diye arkayı boş bıraktığından 8 numara için bile risk teşkil ederken, 6 numaraya almak nedir? 4-1-4-1'de sigorta görevi görecek oyuncu ndiaye olabilir mi sizce? nitekim, emre akbaba'dan da 8 numara çıkarmayı çalışmak zaten ayrı bir olay. sakatlığından bağımsız istediği kadar eforlu oynasın, ortalama orta saha oyuncuları sindiriyor onu rahatça. dünyanın en basit oynayan oyuncularından biri olan ryan donk bile oyuna girdikten sonra takımda rolünü benimseyebilen tek oyuncu olduğundan hem savunmada hem de hümcumda fark yarattı.

    kısacası, fatih hocanın maçlara bizi 1-0 önde başlatan yeteneği şu an takıma yansımıyor ve tam tersi maça hatalarla başlayıp, ikinci yarı düzeltmesini bekliyoruz artık. açıkçası, antalya maçında skora aldanmamak lazım, oynanan futbolda düzelme olmazsa şampiyonluk ancak hayal olur. hatta ikincilik bile zora girer, kaos içindeki beşiktaş bile bizden daha derli toplu futbol oynuyor şu anda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın