• 116
    takımı gömmenin de lüzumu olmayan maç.

    evet, rakip kolay pozisyon buluyor da bu bizim oyuncu tercihlerimizden kaynaklanıyor biraz da. papa alioune ndiaye dışında defansif yönü ofansif yönüne eşit olan oyuncumuz bile yok ileri 6'lıda * ilk 11'den bile maçı çok hafife aldığımız belli. en azından zevkli maç olur diyordum maç başında; iki takım da pozisyon bulurdu. nitekim çok sıkıcı da maç olmuyor her ne kadar istediğim kadar gol ve pozisyon olmasa da. yani bugün ekstra kötü değiliz, her zamanki halimiz işte.

    sorun gene orta alan. yaratıcı olması gereken adamlar oyunu açamıyor. düşündüğümüzde sahada 3 tane kilit açacak adam var güya; kilit açıldı mı, hayır. ona buna çarpan top gol oldu işte. yani, ne denilebilir ki. eleştirince de eleştirdi diyorlar, artık isim de vermeden eleştireyim bari; 10 numaramız 10 numaralık yapamıyor. diğer ikisinden de golü atan arkadaş en azından vasat oynuyor, diğerinin ne yaptığını çözemedim bile.

    forvete girmek istemiyorum. onu da gömünce gömdü diyorsunuz. oynasın bakalım, ne diyeyim.

    henry onyekuru da kendi gibi işte. herkes de onu gömer ama fena değil bence genel olarak sezon içindeki futbolu. bu maçta da fena değildi. olağanüstü bir kanat değil tabii ki ama kendi seviyesinde oynuyor bir şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın