resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19108
    galatasaraylılar, rakip taraftarlar hatta yabancılar bile fatih terim'in neler yaptığını ve yapabileceğini çok iyi biliyor. zaten, biraz da bu yüzden takımın sistemden uzak futbolu bizlere hayal kırıklığı yaşatıyor. tabii ki 2000 kadrosu 1 senede değil hatta 4-5 senede de değil 7-8 senelik bir çalışmayla o noktalara ulaştı.

    ancak, fatih hoca geldiğinden beri takım oyun anlamında aşama kaydetmedi, sıkıntı tam olarak burada işte. geçen sezon deplasmanlarda ne kadar kötüysek bu sezon da öyleyiz. hatta geçen sezonun ev sahibi dominantlığından da uzaklaştık. sadece bireysel yetenekle doğaçlama goller arayan, önlem alınması kolay bir takıma dönüştük.

    gittiği her takıma tam anlamıyla pozisyon futbolu oynatan fatih terim'in takımının maçlarda çok az pozisyona girmesi kabul edilebilir bir durum mu? ve sorun sadece oyuncuların yetersizliğinden kaynaklı diye düşünülüyor. oyuncuların tamamı istenilen seviyede olursa her şey düzelecek diye umuluyor.

    halbuki, 25 haziran 2008 türkiye almanya maçında takımın kilit oyuncuları sakatlık ve ceza sebebi ile olmamasına rağmen hatta ve hatta yedek kulübemiz bile eksikken (hatırlayın orta sahadan bile adam çıksa neredeyse tolga zengin oynayacaktı) almanya gibi bir takıma karşı bana göre o turnuvadaki en iyi oyunumuzu oynamıştık. alın bu da ilk yarı istatistikleri https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...Sufb7QeDJKgSdchpq_jQ

    kısacası, en umutsuz anlarda bile, hocamın oynattığı futbolu bildiğimden sezon başından beri 3 maç üst üste iyi futbol oynayamamış olmamıza çözüm üretemiyor olmasını hem anlayamıyorum hem de üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın