• 149
    https://t24.com.tr/...berine-beraat,810902

    karun ve ordusu bir kez daha kazandı, biz tekrar kaybettik. adalet herkes için lazım. futbolda nasıl fatih terim konuşunca 10 maç ceza alıp ali koç konuşunca pfdk hiç harekete bile geçmiyorsa, değerlerimize hakaret edilen durumlarda da türk yargı sistemi (!) işlemiyor.

    kalıp savaşmak mı, gidip hasret duymak mı? gitmek daha mantıklı diyor ama geride kalanları düşünüyor insan. dertleşecek bir insan bulamamayı, ülkene hizmet edememeyi, sevdiklerinden uzak kalmayı düşünüyor sonra. ne olacak bilmiyorum ama güzel günleri tekrar ülkemde görmeyi umuyorum.

    eymir gölünü bilenler için diyorum, bir gün 3 erkek arkadaş 1.5-2 km’lik göle doğru inen yolu yürüyerek inecektik. o bölgeden sürekli geçen çankaya belediyesi’nin moloz taşıyan kamyonlarından biri durdu. gençler yorulmayın, yollar da dar ve virajlı araba falan çarpar, gelin sizi bırakayım dedi şoför abi. neyse bindik. giderken hayata dair ve siyasi bir konuşma yaptı. karşılıklı konuşurken farkettim ki çok mutlu ve çok umutlu. bir ara ettiği laftan sonra “insan pes ediyor değil mi?” deme gafletinde bulundum. “ben 40 yaşındayım, bugüne kadar mücadele ettim, bugünden sonra da böyle olacak. savaş devam ediyor. üstesinden geleceğiz, kazanacağız, kazanmak zorundayız. gazi’nin ve silah arkadaşlarının emaneti için kazanmak zorundayız. 1 çocuğum var ve allah’a şükür okuması için her şeyi yapabilecek durumdayım fakat en büyük görevim ona yaşayabileceği bir ülke yaratmak. sizler gençler olarak vazgeçerseniz kaybederiz.” dedi. tepetaklak aşağı doğru giderken, sen ve senin gibi düşünenlerin bir gün haklı çıkma umuduna tutunuyoruz. umarım olur, umarım.

    edit: al sana cillop gibi örnek; http://www.diken.com.tr/...n-hakime-ceza-verdi/
App Store'dan indirin Google Play'den alın