resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19088
    eskiden belhanda başlığında belhandacılar gece 12 nin gelmesini beklerdi onu savunacak asistin asisti yazmak için. şimdi aynı benzer şeyleri bu başlıkta görüyoruz.

    ben galatasarayın imparator yaptığı fatih terim ' in değil, fatih terim' i imparator yapan galatasaray ' ın taraftarıyım.

    geçen sene takım şampiyon olunca terim yaptı, bu sene takım futbol oynamayınca onun takımı değil. bir tane maçta donk ' u ileri atıp son dakikalarda gol bulunca terim' e yazar, geriye kalan 25 hafta top oynamaz takım ama bu yönetime yazar.

    kiralık bir oyuncun vardır takımda sezon başından beri çıktığı tüm maçlarda takım oyununa katkı vermez, kendinden başka hiç kimseyi düşünmez. kötü zeminde sakatlanacağım diye ayağını toptan sakınır ama gel gelelim her hafta gözü kapalı ilk 11' e o yazılır.

    devre arası süper ligin gol kralı takıma katılır, mitroğlu gelir ne uefa da adam gibi maç çıkartırız, ne türkiye süper liginde nede bir alt lig ekibiyle oynadığımız kupa maçında. ligin son sıradaki takımına kendi evimizde ite kaka 90 + da gol atarız bunların hiç birisi beyzadelere dert olmaz herkesin bir suçu vardır, bunlara göre ise fatih terim ' in bir bildiği.

    kendisine toz kondurmak istemeyen tayfayı kısaca özetlemek gerekir ise aşağıda bir bakınız veriyorum. 19 ekim 2018 galatasaray bursaspor maçı,, tribündeyim ve her zaman olduğu gibi galatasaray taraftarı istekli, arzulu ve hırslı. her zaman olduğu gibi kaçan pozisyonlarda ahlar oflar auuuu mauu lar. yine sahada futbol oynamayan daha doğrusu ne olduğu belli olmayan bir takım maç berabere bitiyor ve fatih terim roportajında ilk olarak taraftara kızıp yok futbolcu yuhaladılar yok şu yok bu. maçtan bir saat öncesinden bitimine kadar tribündeydim, doğu tribünündeydim, tüm tribünlere hakim bir yerdeydim ama ne toplu olarak nede bireysel olarak hiç bir yuhalama ıslıklama yapılmamıştır. maç sonu aşağıdaki bakınızda göreceğiniz üzere bunu yazmama rağmen bazı kendini galatasaraylı sanan kişiler tarafıma mesaj atmış ve bana şunu söylemiştir.

    ben bilmem fatih terim ' in dediği doğrudur o ne diyorsa o.

    adam maça gitmemiş, tribünden maçı takip etmemiş, hatta şöyle diyeyim belki televizyondan bile canlı izlememiş. ama gel gelelim olaya gerçekten şahit olan kişilerin söylediklerinin hiç bir önemi yok, bu taraftarlık değil biatçılıktır. biatçılığın sonununda nasıl olduğunu görmeniz için memleketin içinde bulunduğu duruma bakmanız yeterlidir.

    hani onlarda diyor ya köprü yaptı yol yaptı şu yaptı bu yaptı, ikisininde bir birinden savunma açısından hiç bir farkı yok.

    ayrıca gelelim 19 ekim 2018 galatasaray bursaspor maçında fatih terim ' in seyirci hakkında vermiş olduğu bu demeçten sonraki iç saha tribün performansına. nerede geçen sene ortalığı yıkan o taraftar, nerede şimdi sahadaki takımdan farksız bağırmaya mecali olmayan taraftar.

    az biraz gerçekleri konuşun, her şeyi, her olumsuzluğu, her kötülüğü halının altına süpürmeyin, yok şunu kazandırdı yok bunu kazandırdı demenin şuan günümüzdeki duruma en ufak bir katkısı yok. şimdi de neymiş efendim 60 maçtır sahada olmasına ve takım hiç bir reaksiyon, hiç bir oyun planı, hiç bir düzenli hücum göstermemesine rağmen eeeee ama takım onun takımı değil ki. he canım he selçuklar semihler ömerler ilk 11 yazılırken bir bildiği var, takım leş, ruhsuz, aciz, çaresiz eee napsın onun takımı değil.

    bi he canım heeeee daha gelsin.

    (bkz: 19 ekim 2018 galatasaray bursaspor maçı/@sarget)
App Store'dan indirin Google Play'den alın