resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19099
    önümüzdeki hafta bir maçımız var diyelim, doğal olarak rakibin incelenmesi, son maçlarının gözden geçirilmesi, eksiğinin gediğinin görülmesi, kimlere dikkat edilmesi gerekiyor bunların çıkartılması lazım.

    yani rakibin forvetimi iyi, sağımı iyi solumu iyi vs. bunları bir gözden geçirirsin, kasetlerini izlersin izlettirirsin.

    şöyle bir fatih terim' e bakıyorum. torun torba sahibi olduktan sonra bu tarz şeylere fazla vakit harcayacağını düşünmüyorum. kaldı ki düşünsem bile sahada rakipler bize çok güzel önlem alıyor iken biz her maça belli olmayan bir taktik ile çıkıyoruz buradan çok daha net anlayabiliyorum.

    sonra diyorum yardımcısı hasan şaş var izler, biraz daha düşünüyorum tebessüm ediyorum. sonra bu sezon ( 18 / 19 ) sezonu 10 maçlık ceza boyunca saha kenarında duran ve en ufak bir reaksiyon gösteremeyen ne tv başındaki nede sahadaki 11 futbolcuya bir enerji aktaramayan ümit davala ' yı görüyorum, yine bir tebessüm edip geçiyorum.

    sözün özü şudur ki ne yazık ki fatih terim ' in yanında bir müfit erkasap yok bir bülent ünder yok yani fatih terim ' e hocam bak şu yanlış ı bırak, ama hocam diye cümle kurabilecek hiç kimse yok.

    yönetimden sonsuz bir kredi, taraftardan sonsuz bir kredi hiç bir zaman öz eleştiri yok.

    fatih terim çok iyi bir galatasaraylıdır, hepimizden çok galatasaraylıdır uefa kazandırmıştır 7 şampiyonluk yaşatmıştır ama birde şu var arkadaşlar, fatih terim ' i fatih terim yapan kimdir. fatih terim i fatih terim yapan galatasaraydır.

    fatih terim futbolun başındaki adam olmalı ama bana göre artık taktikmiş, teknikmiş antremanmış rakip analiziymiş vs. bunları gerçekten enerji sahibi bir teknik adam yapmalıdır.

    şuan kulübü bırak türkiye cumhuriyetinde fatih terim' e eleştiri getirebilecek, hesap soracak kimse yoktur ve eminim bu söylemim türkiye cumhuriyetinde size birini ve ülkenin durumunu hatırlatıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın