resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19085
    son dönem oldukça formsuz olan teknik direktörümüz...
    ceza, kebapçı ile davası , babasının vefatı, avrupadan elenme falan derken formda değil ne yazık ki. formda olmuş olsa idi herşeye rağmen akbilsporu bozuk para gibi harcardı. her meslekte iniş, çıkışlar vardır bu da doğal. ama futbolda dönemsel antrenör formsuzluğuna karşı iki telafi imkanı vardır. 1-iyi yardımcılar 2- takımın çok iyi oturmuş taktik ve stratejileri. ne yazık ki galatasarayda ikisi de istenilen kalitede değil. bunun üstüne uefa aldığımız dönemdeki gibi rakibi analiz eden bülent ünder vs gibi usta analist eksikliği de var. bu takımın çalışılmış hücum setleri olduğundan da emin değilim. sen koca fatih terimsin, nasıl gurur yapmayıp italyan kondisyoner getirdiysen ve iyi sonuç aldıysan, getirt bir futbol stratejisti. ayıp değil,artık profesyonel klüp yönetimi değişik ekspertizdeki uzmanlar ile oluyor.
    ayrıca 14 yabancının olduğu takımda tercüman eksikliği olduğu kanaatindeyim mertle, ümitle ve bir iki tıfılla olmuyor.
    (bkz: 3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray maçı) özelinde konuşacak olursak, yaptığı hataları şöyle sıralayabiliriz:
    1-) onyekuru ile başlamak ve ısrar etmek,üstelik o zeminde, büyük hata. donk'u ortaya alıp, belhandayı sola atsan hem o baskıyı yemezdin, hem de sola atılan her top berbat olmazdı.
    2-) donk o zeminde ve o sert takıma karşı şarttı. orta sahayı yumuşak bıraktık.
    3-) her takımın aşağı yukarı kafa golü attığı erzuruma, 1.90 lık 4-5 oyuncuya rağmen kafa golü atamadık. bir lyundama pozisyonu dışında yüksek orta gelmedi. o soğukta o kornerleri kaldıracak adam feghouli.. antrenmanlarda hiç buna çalışılmamış, erzurum yeterli şekilde anlatılmamış futbolculara.
    4-) takım koşmadı, koşamadı. ilk yarı en çok koşan selçuk , mesafe olarak, erzurumda oynasa ilk beşe girememiş olurdu, ilk 10 bile şüpheli. irtifa, soğuk tamam da, takımın çoğu dinlendi zaten. şampiyonluğa koşuyorsan ; sıcağın, soğuğün , rutubetin , zeminin, irtifanın vs.. önlemini alacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın