resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19080
    kendisinden tek istediğim oyun planımızı açıklaması. şampiyonluk gitti zaten öyle bunlar takımın sırrı, namusu triplerine gerek yok. vallahi merak ediyorum.

    tüm maçları tam 90 dakika izledim kafamda canlanmıyor. futbol duayeni biri kesinlikle değilim ama arada öylesine bakarken 10 dakika izleyip başakşehir, rizespor, erzurumspor, ankaragücü ne yapmak istiyor anlıyorum. bizim bu sene tam 36 maçımızı izledim kör dövüşünden başka bir şey canlanmıyor gözümde. sadece buna cevap istiyorum.

    çıksın desin 4 1 4 1 çıktık amacımız önde basıp vs.vs. olmadı 4 3 3'e döndük kanatlara yığdık falan. bugüne kadar maç giderken donk'u almaktan başka bir taktik göremedim ben. yazar kardeşlerim siz de yanıtlayabilirsiniz tabi ki. vallahi merak ediyorum.

    çünkü ben artık baya baya maça hazırlık düzenimizin önce ısınma, sonra resmi hesaplar için foto çekimi, sonra bi çift kale maç, tamam hadi dağılın falan olduğunu düşünüyorum. bu sene 36 maç oynanmış bakın benfica demiyorum, akhisar bile gözü kapalı pas dağıtıyor. bizimkiler 3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray maçı 5m den birbirini bulamıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın