• 493
    şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçları gece yarısından sonraya sarkıyorsa şifresiz yayınlanan beinsports haber kanalında hiçbir şekilde program yapmayan ve özetleri izlemek için epey beklemeniz gereken yayıncı kuruluş.

    2018-2019 şampiyonlar ligi maçlarımızdan sonra ben tv'de şampiyonlar ligindeki hiçbir maçımızın özetlerine denk gelmedim. interneti olmayan bir yerdeydim, mobil net de yoktu. izmir'deki evime dönünce tüm şampiyonlar ligi maçlarımızın özetlerini internetten toptan izleyebildim anca. illa ki gel üye ol para ver izle, yoksa özetlerle bile bir zevk vermem diyor bu yayıncı kuruluş. ben de internetim olduğu müddetçe şikayet edilecek platformlarda izleyip şikayetimi edip takip ediyorum ligi* herkese hak ettiği gibi davranacaksın. sen taraftara böyle davranırsan taraftar da böyle davranır. sonra korsan yayınlar var zarar veriyor bize diye ağlar durursun.

    ligde de 3 dklık özetlere mahkum ediyor insanları. çok gol varsa gollerin kolajı gibi bir video ortaya çıkıyor. çoğu maçın başında koreografi falan yapılıyorsa onları da göstermiyor. istiklal marşı ve saygı duruşlarını saymıyorum bile. ayrıca bizim faul olmayan pozisyonlarımızı 30 saniye gösterirken başakşehir'in kırmızı kartlık pozisyonunu özete dahil etmeyerek gündemi de belirliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın