resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18917
    bugünkü maçta* elensek bile sahada varını yoğunu ortaya koyan bir galatasaray bekliyorduk. zaten tur için umutsuzduk ama bugünkü oyun bizi, doğrusu beni inanılmaz derecede rahatsız etti. tamam benfica bizden üstün, tamam oturmuş sistemleri var veya tamam tecrübeliler vs. hepsi bir kenara ama fatih terim'in oynattığı, daha doğrusu oynatmaya çalıştığı futbol tam bir komedi.

    hocam eğer turdan ümidini kesmişsen, tecrübeli oyuncuların yanına genç oyuncularını koy ve test et. bak bakalım iyiler mi kötüler mi, heyecan yaşıyorlar mı yaşamıyorlar mı, para eder mi etmez mi....

    eğer turdan ümidini kesmemişsen de allah aşkına doğru düzgün futbol oynat. 75. dakikada kaleyi bulan ilk şutu çektik. 60. dakikada orta sahada duran top organizasyonu! yaptık. 75 dakika boyunca oyuncularımız tel tel dökülürken hala oyuncu değişikliği yapmaman da cabası.

    ilk maçı evimizde 2-1 kaybetmemiz hiçbir şeyi henüz bitirmemişken ortaya konan futbol bizi zaten karamsarlığa itmişti ama bugünkü maçı kabullenemiyorum.

    ligde her türlü iş yaparız, belki de sadece lige konsantre olmuşsun hocam ama avrupa maçlarında da bu kadar isteksiz olma. 2000 yılında tavan yapan heyecanını elbette ki beklemiyoruz ama en azından heyecanlan be hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın