• 285
    bu maçı belhanda aldı diyebilirim. bu adam daha önce asistlerle gol kazandırdı. az da olsa gol de attı. ama ilk kez bir maçta dümeni komple eline aldı ve maçı 2-1'e getirerek fişi çekti. sonra tamam benim işim bitti diyerek rölantiye aldı yine. maçın sonlarında kasımpaşalı oyuncu belhanda'nın içindeki hulk'u çıkarttı. fatih hoca da hemen oyundan çıkarttı.

    feghouli 3 golle moral de buldu bize de averaj kattı.

    diagne ise umarım eski takımı diye kasmamıştır böyle yoksa yüzyılın kazığını yedik diyebilirim. adam kovalamadı. ayağına gelen her topu ezdi. yahu yakındaki topa ayak uzatmaya bile üşendi. yoruldu desek ne yorulması arkadaş? dediğim gibi umarım eski takımıyla oynanıyor diye böyledir. yoksa evet stoperleri tutuyor kanat ve orta saha daha rahatlıyor ama diagne'nin bu etkisizliğini öğrenen stoperler onu da sinan gibi eren gibi tınmayacaklardır. bu maçta sakatlıklardan dolayı değişiklik hakları başka yerlere kullanılmasaydı hoca kendisini erkenden çıkarırdı diye düşünüyorum. ve bizi kırmızı kartla bir gün eksik bırakacak. adam resmen "çok da s...mdesiniz" der gibi oynuyor. ve hantal çok yahu. top geliyor kontrol edene kadar rakip bozuyor kendisini.
    ilk yarıda bir top aldı ortasahada, hücumda solda 3 oyuncumuz vardı boşta. pas atsa atak gelişecek. topu aldı çevirdi stoperimize geriye verdi. ve benzeri çok da oldu maçta. bence bu adam gönül şikesi yaptı. ben bu gevşekliği başka türlü açıklayamıyorum.

    stoperlerimiz maşalla nazar değmesin.

    bugünkü maçta luyindama'nın gördüğü sarı kart çok ucuz bir karttı bence ve sanırsam bu luyindama'nın 3. sarı kartı ligde. eksik kalacağı maç yakındır.

    muslera. frikikten yediği golde göremediği için ve barajdakilerin dikkatsizliğinden yedi. çok da iş düşmedi maçta kendisine. ancak maçta kafama takılan bir şey vardı ki maçta 3 kere tam rakip orta sahasına bilerek gibi dümdüz top attı. ve hepsinde ucuz kurtulduk. trabzonspora 2018-2019 sezonunun ilk yarısında 4-0 yenildiğimiz maçta da benzerini yapmıştı bir gol yemiştik öyle. ne yapıyorsun muslera?

    neyse, 3 puanı farklı aldık, şimdi 18 şubat 2019 antalyaspor başakşehir maçı'nı bekleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın