• 3
    her sonucu fenerbahçe'nin zararına olacak maçtır. beraberlikte iki takım da 1 puan daha uzaklaşacak. birinin kazanmasındaysa o kazanan 3 puan uzaklaşacak ve kaybeden yine fenerin önünde bitirecek haftayı. biri kazanacaksa göztepe kazansın isterim. ikili averajda fener göztepe'nin önünde o yüzden düşme yarışına göztepe ile fener girerse fenerin ikili averajdan avantajı olacak. ama kayserispor'un ikili averajda avantajı var fenere göre. o yüzden fenerle kayserinin altta yarışması fenerin daha çok zararına olacaktır.

    bizim içinse çok da önemi olmayan bir maçtır. göztepeyle oynadık bir tek kayserisporla maçımız kaldı. ona da 7 hafta falan var sanırım. yani daha çok var. bizle oynayacakları zamanda rahat bir pozisyonda olup hedefsiz kalmaları bizi daha çok rahatlatabilir maçta.

    bu iki takım da başakşehir ve beşiktaşla oynayacak. kadrolarına bakıldığında göztepe daha çok baş edebilir gibi görünüyor. bu yüzden göztepe'nin başakşehir ve beşiktaş'a karşı oynarken bir hedefi olmalı. düşme hattı ya da avrupa hedefi.

    göztepe ve kayserispor rakiplerimizle oynarken hedefsiz kalmamalı.

    tüm bunlar dışındaysa bir izmirli olarak göztepe ligde kalacak sonucu alsın isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın