resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18872
    bundan yaklasik 3.5 sene once kendi evimizde benfica’yi 2-1 yendigimiz macin kadrosunu saymak istiyorum.
    muslera-sabri-chedjou-hakan-carole-bilal-selcuk-podolski-sneijer-yasin ve umut bulut.

    bugun oynanan oyun ve kalite olarak sizce biz mi cok geri gittik yoksa onlar mi cok ileri gittiler. simdi bugun yenilen kadromuz bakalim. hepsi yabanci 11 kisi ile sahaya dizilmisiz.
    ama bakiyorsunuz ezim ezim ezildik ustelik 6 ya yakin as oyuncusu olmayan bir takima. ekseriyetle genclerden kurulu bu takima maalesef ne hucum edebildik, ne oyun kurabildik.
    buradan nereye gelmek istiyorum diyebilirsiniz.
    maalesef fatih terim’in kafasinda bir sablon var fakat ne oldugunu henuz uzun suredir kimse anlamiyor.
    oncelikle herkese baskili, veya ayaga top oynayacagiz diye bir kural yok. her rakip, her mac kendine ozel taktikle cikilmali. bazi mac tempo yapilir ama bazi maclar rolantide gider ve yakaladiginu atarsin.

    ozellikle 1-1 den sonra golu bulmus takimin morallenip oyunu karsi tarafa yikmak istemesini saygiyla karsiliyorum fakat daha kontrollu oyuna donebilirdik.

    diger taraftan takimin aylardir ileriye top tasima gibi bir sorunu var fakat hala cozulemedi. bu isi stoperler bir yere kadar yapar. eger elindeki malzeme bu ise buna gore bir futbol oynamamiz lazim. fazlasini yapamiyoruz.
    diger taraftan ozellikle dikkat ediyorum oyuncu degisiklikleri cok ama cok gec yapiliyor. neden oyuna mudahele konusunda bu kadar gec kaliyoruz anlamak zor.
    bu macin ozelinde terim’de bence oyuncular kadar kotu idi.
    bir an once takimin ozellikle deplasman oyun sablonunu oturtmamiz lazim cunku elde kalan alinmasi gereken cok onemli bir sampiyonluk var.
    (bkz: 14 subat 2019 galatasaray benfica maci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın