resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18844
    galatasaray taraftarının her olumsuz maç sonunda her oyuncuyu dibe sokması kendisinin illüzyonudur, yoksa fatih terim yanlış yapacağından değil.

    zor da bir dönemden geçiyor fatih hoca ama 1 yıldır da "ohh bee" dedirtebilecek bir futbol oynatamadı takıma, üstelik takımla beraber koca bir yaz hazırlık dönemi geçirmesine rağmen.

    ben mesela onyekuru'yu sevmiyorum. zerre haz etmiyorum, rodrigues olsun, bruma olsun ikisini de teker teker 5-10 defa tercih ederim onyekuru'ya. onyekuru bencil biraz beyinsel sorunları var ama esas sorun "sağ ayaklı" onyekuru'nun sol kanatta oynatılması.

    onyekuru kanatta boş, marcao gördü onyekuru'yu aha diyorsun müthiş atak geliyor ama aslında gelmiyor çünkü onyekuru sol kanatta ters ayakla oynadığı için içeri kat etmek dışında bir şey yapamıyor ki onyekuru da dar alanda kötü bir oyuncu gerçek bu ve eninde sonunda bütün atakları ezmesini izliyoruz. her atakta ben bu anı nereden hatırlıyorum lan diyor herkes. ama hala da içeri kat eden kanat oyunun alternatifini uygulamıyoruz, denemek bile yok.

    eren falan oynuyordu mesela forvetimizde, etkili olduğu hiçbir atak türü yoktu adamın. şimdi diagne'yi aldık yine eren gibi boylu poslu ama kuvvetli adam oyuna dahil olmaya da çalışıyor üstelik ama sağ kanatta stoper misali basit paslarla oyun kuruculuk oynamaya çalışan feghouli, sol kanatta ise ters ayakla top ezmek zorunda kalan onyekuru yüzünden diagne'yi topla bile buluşturamıyoruz.

    bunlar birkaç ufak şeydi takıma dair. baktığında iyi de fatih terim ne yapabilir lan diyorsun, ben de diyorum. ama yapmalı abi. sürekli aynı şeyi deniyoruz, sürekli sürekli sürekli sürekli, bıkmadan usanmadan. farklı tek bir şey yok. olmak zorunda.

    takımın bahsettiğimiz tüm defolarına rağmen bu takım yine de bu kadar kötü oynamamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın