• 1182
    nedense dünkü maçı* hakem hatalarının en çok olduğu maç şeklinde yorumluyorlar. hakemin hataları trabzon'un penaltısını vermemesi ve diagne'yi atmaması bana göre(epureunu'nun daha sert müdahalede atılmadığını da hatırlatalım bu arada* ). peki aynı basın 2 kasım 2019 galatasaray fenerbahçe maçında hakemi bu kadar konuştu mu? linnes'e alper tarafından yapılan net kırmızı kart, taç pozisyonu, skretel'in oyuncumuza ceza sahasında attığı dirsek bunlar maçın kaderini değiştiren çok önemli hatalar, bu maçı kazansak 2 puan fazlamız olacaktı. peki konyaspor* maçındaki haksız penaltı ve sonrasında yapılan açıklamalardan sonra bu medyanın galatasaray konusunda konuşmaya hakkı var mı?, beşiktaş maçında * ozan'nın gayet temiz olan pozisyonuna faul çalınması ve devamında gol yememiz, 3 tane penaltı pozisyonu olması( seç beğen birini al) bu pozisyonlardan sonra cüneyt çakır ümit öztürk kadar konuşuldu mu? peki bu maçları birbirine ekleyelim ve kaç puan olduğuna bakalım:
    fenerbahçe maçı +2
    konyaspor maçı +2
    beşiktaş maçı +1 ve + 3
    yani şu anda aslında başakşehir'in ya 2 puan gerisinde yada 1 puan önünde olmamız gerekiyordu. buna 8 aralık galatasaray rizespor maçı da eklenebilir.(son dakikada linnes'in penaltı pozisyonu)* ve bunlar sadece sonucu doğrudan etkiledikleri maçlar.

    nedense bunlar konuşulmazken 2 bariz hata yapan ümit öztürk tartışılıyor ve herkes tarafından sezonun en kötü hakemi kabul ediliyor. ben buraya örnekleri bıraktım, ne düşünmek istediğinize siz karar verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın